Kako poteka naročilo v spletni starinarnici?

Nakup v spletni starinarnici je hiter in enostaven. Izbrane starine dodate v košarico, nato pa lahko odprete blagajno, kjer vpišete svoje podatke in naslov na katerega želite prejeti paket. Izberete še dostavno službo ter način plačila, nato pa samo še potrdite nakup.

Kakšne oblike plačila so na voljo v spletni starinarnici?

Izbirate lahko med naslednjim načini:

  • s kartico, preko spletnih plačilnih sistemov
  • plačilo po predračunu (neposredna bančna transakcija)
  • plačilo na obroke

Ali lahko spremenim naročilo?

Če želite k naročilu dodati izdelek ali pa spremeniti podatke o dostavi, nam v najkrajšem možnem času, pošljite sporočilo na info@spletna-starinarnica.com.

Kakšni so stroški dostave pri spletnem nakupu?

Strošek dostave je odvisen od izbrane dostavne službe, količine ter teže, naročenih starin. Pakete z občutljivejšo vsebino, lahko dodatno zavarujete, kar dvigne ceno dostave.

V kolikšnem času bom prejel paket?

Čas dostave paketa, je odvisen od dneva in ure naročila, pa tudi od izbrane dostavne službe. Večina paketov pa do naročnika dospe v roku 3-5 delovnih dneh.

Kaj naredim če je paket poškodovan?

Če je poškodovana le embalaža, vam ni potrebno storiti ničesar, saj so ravno za takšne primere, izdelki v paketih dodatno zaščiteni.

V primeru da pride do poškodbe izdelka v paketu, pa imate možnost vračila in povrnili vam bomo denar. V primeru da gre za občutljivejše izdelke, pri katerih imate opombo, da se priporoča osebni prevzem ali dodatno plačilo zavarovalnine paketa, in le tega ne upoštevate, vam vračilo kupnine ne pripada. V postopku se ugotavlja, kje in kako je do poškodbe prišlo. Več informacij o tem najdete v splošnih pogojih.

Kaj pomeni zavarovanje pošiljke?

Ker so določeni izdelki v spletni starinarnici občutljivejši se za njih priporoča dodatno zavarovanje paketa. Če se blago izgubi ali poškoduje, vam v tem primeru povrnemo denar. Cena zavarovanja pošiljke, je odvisna od teže in velikosti izdelka.

Ali lahko izdelek vrnem?

14 dni od prejema izdelka imate pravico da pošljete zahtevo za vračilo izdelka
na info@spletna-starinarnica.si. Pogoj za vračilo kupnine, da izdelek vrnete v
prvotnem stanju.

Kako stopim v kontakt z vami?

Za morebitna vprašanja smo za vas dosegljivi na info@spletna-starinarnica.si.