SPLETNA STARINARNICA

RARO ANTIQUES

Smo spletna starinarnica RARO ANTIQUES, ki vam ponuja zanimiv in pester nabor starin, prav tako pa kot vam že naše ime pove za vas iščemo redkosti, ki jih boste drugje težko našli.

O Spletni Starinarnici Raro

 

Vsi se kdaj sprašujemo kako je bilo živeti v nekih drugih časih in starine nam ponujajo, najbližji način za potovanje v čas.

Za to si lahko nas, shranite pod zavihke, kot vaš osebni časovni stroj, ki vam bo vsak dan ponujal novo zgodbo o preteklosti. Smo strastni, ko pride do odkrivanje preteklosti in čutimo veselje ob vdihovanju novega življenja, predmetom, ki jih je zgodovina pozabila.

 

Najbolj pa so tu pomembne zgodbe, saj veste, ko držiš v rokah res star predmet in se ti naježi koža, ko veš koliko zgodb bi lahko povedal če bi le mogel.

Ko se pogledaš v staro ogledalo in se vprašaš, koliko podob se je že zvrstilo v njem. Ali pa porcelanasta skodelica iz katere je bilo popitih že na tisoče kav, čajev…in je nekako kar čudežno preživela do danes.

Predmeti preteklosti, dajo domu dušo, značaj in tisto piko na i, ki jo vsi iščemo pri opremljanju doma. Skozi vsa obdobja so se ljudje trudili vnašati v dom udobje, uporabnost in lepoto, pa naj si je šlo za kmečko hišo ali dvorec.

Morda ravno v časih v katerih smo, še bolj potrebujemo udobnost in funkcionalost doma, poleg tega pa želimo da nas dom navdihuje. Prav tu pridejo v ospredje brezčasni kosi iz vseh obdobji.

Naj vam bo, naša spletna starinarnica vodič do vašega sanjskega domovanja, domovanja z dušo in stilom. Naj bomo vaš kompas na poti do sanjskega fotelja ali dizajnerske lučke.

Ne izbiramo kosov ampak oni izbirajo nas, zato boste pri nas našli ogromno paleto predmetov iz različnih obdobji, med njimi gotovo kar nekaj nostalgičnih, bizarnih in zanimivih.

Živimo za nova odkritja za to smo vedno na poti, da za vas odkrivamo in obnavljamo zaklade, zato da boste tudi vi lahko uživali v starih zgodbah in si z njimi popestrili vsakdan.

RARO ANTIQUES

Kategorije izdelkov

Najnovejše (479)

Premium (79)

Svetila (210)

Pohištvo (55)

Dekor (171)

Ostalo (48)

Prodano (180)