Pohištvo, glavni element naših domovanj. Prav je, da smo pri izbiri pohištva izbirčni, saj bo predstavljalo naš stil in okus, predvsem pa dalo domu dušo. Na teh straneh, zase najdite tisti pravi kos, ki ga boste z veseljem umestili v svoj dom.

Prikazovanje 1–24 od 59 rezultatov

Meni
Zapri

SKRINJA

370,00 

Cizelirana skrinja, iz 1920ih let.

Skrinja za drva, izdelana iz lesa in oblečena v cizelirano medenino, na kateri so štirje različni motivi prizorov iz taverne. Skrinja bo zelo priročen dodatek in dekorativni element ob kaminu, saj boste vanj lahko pospravili pripomočke za kurjenje in drva, ker pa je njena notranjost v odličnem stanju, pa seveda lahko to čudovito skrinjo uporabite tudi za shranjevanje drugih predmetov. Skrinja je na litoželeznih kolescih, kar omogoča enostavno premikanje. Cizeliranje ali repoussé tehnika: je krasilna tehnika površinske obdelave kovinske pločevine, pri kateri se jo oblikuje s kladivci, dletci in kovaškimi nastavki s hrbtne strani, da se ustvari zasnova z nizkim reliefom. Ta tehnika je starodavna in se je široko uporabljalea po vsem svetu, saj zahteva le najpreprostejša orodja in materiale, hkrati pa omogoča veliko raznolikost izražanja. Najbolj znan primer cizeliranja je Kip svobode. Mere: 60 x 52 x 42,5 cm Teža: 12,5 kg Skrinja je odlično ohranjena.
Zapri

VINTAGE VOZIČEK

135,00 

Vintage voziček, izdelan v 70ih letih.

Vsestranski vintage voziček bo izjemno koristen dodatek za vaš dom. Zagotovo nujen dodatek na zabavah, na katerih lahko z njim čedno ponudimo jedačo in pijačo, lahko pa ga postavimo v kot kjer bomo ponudili koktejle. Uporaben pa bo tudi v vsakdanjem življenju, kot zanimiva stranska mizica ali poličnik za rože. Ob neuporabi se popolnoma zloži, kar omogoča enostavno pospravljanje. Mere: 66 x 65 x 41,5 cm Teža: 4,5 kg Voziček je odlično ohranjen.
Zapri

KLEČALNIK

330,00 

Klečalnik, izdelan začetek 20. stoletja.

Očarljiv klečalnik iz upognjenega lesa, z žametnim oblazinjenjem, ki nudi izjemno udobje. Kos vrhunske izdelave, ki kar vabi, da se zatopite v globoke misli in molitev. Mere: 85 x 50 x 46 cm Teža: 7 kg Klečalnik je odlično ohranjen.
Zapri

KLUBSKA MIZA

1.300,00 

Klubska miza, iz prve polovice 20. stoletja, izdelana v Italiji.

Izjemna klubska miza, iz lesenega rezljanega in pozlačenega podstavka, na kateri se bohoti čudovita marmorna plošča, ki je na svojih koncih umetelno zaobljena. Mojstrsko izdelana klubska miza, ki že od daleč govori o izjemni kvaliteti, bo lahko sedaj del vašega domovanja, v dnevni sobi, sobi za druženje... Vsekakor bo prostor povsem predrugačila, mu dodala razkošno noto in starinski pridih. Sam slog mize vam sicer zagotavlja, da jo lahko postavite v moderno minimalistično okolje, kjer ji bo dovoljeno izstopati, vključila pa se bo tudi v že stilno dovršene prostore. Vsekakor klubska miza, ki bo očarala vsakogar. Mere: 130 x 55 x 48 cm Teža: 35 kg Klubska miza je odlično ohranjena.
Zapri

SERVIRNI VOZIČEK MAISON JANSEN

720,00 

Servirni voziček, izdelan v francoskem podjetju Maison Jansen, okoli leta 1940.

Izjemen medeninast servirni voziček, ki bo odličen dekorativni in uporabni kos, tako za dom ali dejavnost. Z njim boste v stilu postregli z jedmi in pijačami, ter očarali svoje goste. Dodatna prednost tega vozička je odstranljivi pladenj, kar vam omogoča še enostavnejše serviranje, ter nosilec za steklenice, kjer lahko hranite kar sedem steklenic. Seveda pa bo ta servirni voziček popoln za večino vseh prostorov v domu, saj nudi vsestransko uporabnost. Uporabite ga v dnevni sobi za pripravo koktajlov,  zvečer z njim postrezite sladico v slogu ali pa zjutraj na njem postrezite s kavo. Lahko pa ta čudovit voziček uporabite za toaletne potrebščine in brisače v kopalnici ali kot zanimivo rastlinsko stojalo na sončni verandi. Ne glede na to, kako se vam zdi primerno, vas bo ta servirni voziček zagotovo spremljal mnogo let, kar vam zagotavlja njegovo poreklo, namreč podjetje Maison Jansen, slovi po svoji kvalitetni in brezčasni izdelavi. Podjetje Maison Jansen je bilo francosko podjetje za notranje oblikovanje, s sedežem v Parizu. Podjetje je ustanovil Nizozemec Jean-Henri Jansen. Podjetje je bilo eno prvih resnično globalnih oblikovalskih podjetji. Maison Jansen je združeval tradicionalno pohištvo z novimi trendi. V 1890-ih je podjetje ustanovilo lastno delavnico za izdelavo pohištva sodobnega dizajna in reprodukcij, kot so slogi Louis XIV, Louis XVI, Directoire in Empire. Njihovo občudovanje preteklih slogov se kaže tudi v tem, da so se v tistih letih, ukvarjali tudi s kupovanjem in prodajo starin, ter odprli ločeno poslovalnico, kjer so trgovali zgolj z evropskimi starinami. V 1920-ih je Jean-Henri Jansen povabil k sodelovanju Stéphana Boudina, ki je postal direktor in razširil obseg poslovanja. Pod Boudinovim vodstvom je Maison Jansen sodeloval z vplivnimi strankami, kot so kraljeve družine iz Belgije, Irana in Srbije, ter izvajal dela v Beli hiši v ZDA, za administracijo Johna F. Kennedyja. Po smrti Boudina leta 1967 je vodenje podjetja prevzel Pierre Delbée. Podjetje Maison Jansen je prišlo pod novo lastništvo leta 1979 in se je dokončno zaprlo leta 1989. Mere: 61 x 56 x 37 cm Teža: 8 kg Servirni voziček je odlično ohranjen.
Zapri

NASLONJAČ

640,00 

Naslonjač, iz konca 19. stoletja.

Razkošen, ročno rezljan naslonjač iz hrastovega lesa, na katerem najdemo različne vrhunske rezbarije - na naslonjalu lahko občudujemo ptice in angele, na naslonjalih rok se bohotijo levje glave, na prednjem delu sedala pa lahko opazimo znamenito podobo zelenega moža.  Zaradi svojega bogatega videza bo prav gotovo postal vrhunec sobe v katero ga boste postavili. Njegova udobnost vam zagotavlja, da boste v njem z veseljem presedeli ure in ure. Zagotovo je to stol, ki je prava paša za oči, zaradi izjemno kvalitetne izdelave pa tudi kos pohištva, ki bo z vami še leta. Mere: 130 x 72 x 70 cm Teža: 10 kg Naslonjač je dobro ohranjen.
Zapri

SERVIRNI VOZIČEK BREMSHEY

355,00 

Servirni voziček Bremshey Dinett, iz 50. let prejšnjega stoletja, izdelan v mestu Solingen v Nemčiji.

Servirni voziček Bremshey, model Dinett je ikona pohištva iz sredine prejšnjega stoletja, sedaj pa imate odlično priložnost, da postane del vašega domovanja. Izdelan je iz kromirane kovine in posebnih plošč furnirja palisandra, ki je bil impregniran s sintetično smolo in nato stisnjen, s tem so dobili robustno in skoraj neuničljivo površino, imenovano gerlinol. Dotični voziček ima čudovit vintage rožast vzorec, kar je precejšnja redkost, samemu vozičku pa doda očarljivost in dodatno dekorativno vrednost. Servirni vozički podjetja Bremshey, so bili znani po izjemni kvaliteti in uporabnosti. Ker je bil to izjemno inovativen in unikaten voziček, se njegovi izdelovalci niso bali da bi jim kdo ukradel njihovo idejo, zato zgodnejši modeli nimajo oznake podjetja, ko si ga kupil si dobil le pečat podjetja, na spodnji strani pa je bila nalepka, ki je opozarjala na prednosti vozička. Na nalepki so obljubljali naslednje koristne lastnosti vozička: “Neobčutljiv na vodo, sadne sokove, alkoholne pijače in kuhinjske kisline; toplotno odporen in skoraj nezlomljiv. Ohrani sijajen videz tudi po letih uporabe. Samo sperite s hladno ali toplo vodo.” Zaradi starosti  dotičnega vozička, lahko vse njegove kvalitete potrdimo, saj je kljub svoji starosti voziček kot nov. Ni pa pri tem vozičku njegova prednost le kvaliteta, ampak tudi njegova vsestranskost, ki ga dela izjemno uporabnega. Voziček se namreč lahko ob neuporabi popolnoma zloži, kar omogoča enostavno pospravljanje, lahko pa ga zložimo le delno da dobimo zanimiv poličnik na koleščkih. Kot prikazujejo že na reklamnih oglasih iz 50ih in 60ih let, je to nujen dodatek na zabavah, na katerih lahko z njim čedno ponudimo jedačo in pijačo, lahko ga postavimo v kot kjer bomo ponudili koktejle, uporaben pa bo tudi v vsakdanjem življenju, kot zanimiva stranska mizica ali zanimiv poličnik za rože. Mere: odprt: 79 x 66 x 41 cm / zložen: 79 x 66 x 6,5 cm Teža: 6,7 kg Servirni voziček je odlično ohranjen.
Zapri

CHIAVARI OPÉRA STOL

360,00 

Chiavari Opéra stol, iz sredine prejšnjega stoletja.

Ta eleganten neoklasični stol Chiavari Opéra je izdelan iz polirane medenine. Zasloveli so, ko so jih leta 1953 uporabili na poroki Johna in Jackie Kennedy. Medeninast okvir ima veliko težo in podrobnosti, ki je znak kakovosti, značiln za italijansko obrt. Sprednje vretenaste noge imajo obliko balustrade, ki se na dnu konča s konico, ki je značilen za to obdobje. Zadnje noge potekajo neprekinjeno navzgor, kar zagotavlja trdnost stola. To je odličen stol za toaletno mizo ali pa ga uporabite za stranski stol, da bo navduševal s svojo eleganco. Stoli Chiavari so dobili ime po italijanskem mestu, od koder izvirajo. To mestece na severu Italije je te stole začelo proizvajati na začetku 19. stoletja. Leta 1807 je Gaetano Descalzi oblikoval lahek, eleganten, a trden stol iz češnjevega lesa, znan kot “Chiavarine”. Zasnova je temeljila na stolu Ludvika XV s stranskim naslonjalom, vendar brez oblazinjenja. Sprva so bili te stoli namenjeni jedilnicami, po veliki prepoznavnosti po Kennedyjevi poroki, pa so postali priljubljeni stoli v plesnih dvoranah in kot razkošni stranski stoli v domovih. Mere: 93 x 45 x 42 cm Teža: 6 kg Stol je dobro ohranjen.
Zapri

VITRINA

1.940,00 

Vitrina, iz 19. stoletja.

Čudovita vitrina, v katero boste lahko na ogled dajali svoje dragocenosti. Ta izjemna vitrina, ima originalna stekla, ki so na treh straneh, prednji in stranskih, na zadnji steni pa je ogledalo, ki s svojim odbleskom, še poudari stvari, ki jih postavimo vanjo. Ima tudi ključ in delujočo ključavnico, kar pomeni, da bodo v njej vaši predmeti na varnem. Ker so vitrine v tako originalnem stanju v teh časih prava redkost, je to res izvrstna priložnost, da jo umestite v svoj dom ali pa poslovno dejavnost. Mere: 168 x 94 x 48 cm Teža: 30 kg Vitrina je odlično ohranjena.
Zapri

STOL ALI KLEČALNIK

285,00 

Stol ali klečalnik, izdelan v 30ih letih prejšnjega stoletja.

Stol oziroma klečalnik, izdelan za baziliko sv. Antona v Padovi, v podjetju Caloi.  To je priznana znamka, ki pa na splošno ne prodaja svojih produktov širši javnosti, ampak opremlja s svojimi stoli predvsem gledališke in kino dvorane, stadione, konferenčne dvorane in nenazadnje tudi cerkve in to že od leta 1922. Tako ste lahko prepričani, da je dotični stol, izjemne kakovosti in ima visoko uporabno funkcionalnost.
V celoti je izdelan iz lesa in je vrhunsko dizajniran, kar veliko pove o spretnosti tistih, ki so te kose natančno izdelali, saj se njihova predanost kaže  v vsakem koščku.  Dekorativni odtis na sedalu nas še posebej pritegne, saj daje stolu še dodatno očarljivost in kaže na posebno pozornost izdelovalca, na detajle. Posebni pa so ti stoli seveda zaradi njihove dvostranske uporabe. Ko dvignete sedalo, se namreč stol spremeni v klečalnik, ki vas kar vabi k trenutku globokega premisleka in molitve. Ko sedite na tem stolu, se ne morete izogniti občutku, da ste prestavljeni v drug čas, drugo dimenzijo, saj izžarevajo starodavni čar, ki presega meje časa in prostora. Umestitev teh stolov v dom, tako ni le izbira oblikovanja, je tudi objem bogate duhovne dediščine. Prostoru namreč doda občutek svetosti in spoštovanja. To niso le stoli za sedenje, temveč portal v svet, kjer se umetnost in duhovnost stikata, v vaš dom pa bodo poleg funkcionalnosti  vnesli nepogrešljiv italijanski cerkveni čar.
Mere: 84 x 45 x 44 cm
Teža: 5 kg
Stoli so odlično ohranjeni. Cena za enega.
Zapri

ALT DEUTSCH PREDALNIK

770,00 

Alt deutsch predalnik, iz konca 19. stoletja.

Manjši predalnik, kot nalašč da vam popestri hodnik ali vežo, primeren pa seveda tudi za kakšen drug prostor, saj se bo zaradi preprostega staronemškega stila odlično podal v kakršenkoli ambient. Zaradi šestih globokih predalov, pa bo odličen tudi za shranjevanje. Trpežen ter čudovit kos pohištva, ki je hkrati dekorativen ter izredno uporaben. Mere: 115 x 79,5 x 46 cm Teža: 30 kg Predalnik je odlično ohranjen.
Zapri

WASSILY B3 NASLONJAČ

480,00 

Wassily B3 naslonjač, izdelan v sredini prejšnjega stoletja za italijansko podjetje Gavina.

Ikono med naslonjači Wassily B3, je izdelal Marcel Breuer, madžarsko-ameriški arhitekt. Navdih zanj je našel v svojem kolesu Adler, ki je bil v celoti izdelan iz okroglih cevi. Navdušen nad vzdržljivostjo in lahkostjo kolesa, se je začel spraševati, kako bi lahko takšne cevi uporabil v pohištvu.  Tako je leta 1925 zasnoval naslonjač B3, izdelan iz ukrivljenih cevi jekla in usnjenih trakov, ki ustvarijo sedež, ki je ergonomski in udoben, hkrati pa še vedno minimalističen. S svojo edinstveno izpostavljeno strukturo je naslonjač predstavljal, kako se lahko sodoben oblikovalski slog uporabi pri vsakdanjih predmetih. Naslonjač B3, pa je bil šele čez nekaj let preimenovan v Wassily, po prijatelju Breuerja,  Wassilyu Kandinskemu. Kandinsky je bil tako kot Breuer učenec in učitelj na Bauhausu in se je nad Breuerjem prototipom zelo navduševal in tudi prejel ročno izdelan naslonjač.  Čeprav je naslonjač Wassily sedaj najbolj prepoznan izdelek Breuerja, je večjo slavo v svojem času prejel s stoli B32, ki so ravno tako ikona v oblikovanju. Breuer bo v zgodovino ostal zapisan kot navdih mnogim sodobnim oblikovalcem, ki se trudijo zasledovati njegovo vizijo minimalističnega in na videz breztežnostnega pohišva. Breuerjev minimalizem pa zagotavlja, da je ta naslonjač, kljub svoji že skoraj 100 letni zgodovini, še vedno v koraku s časom, saj je naslonjač B3 še vedno izjemno priljubljen in zaradi svojega brezčasnega videza, primeren skoraj za vsak slog in prostor. Mere: 79 x 73 x 69 cm Teža: 7 kg Naslonjač je odlično ohranjen.
Zapri

KOVINSKA OMARICA

190,00 

Kovinska omarica, iz sredine prejšnjega stoletja.

Zanimiva omarica industrijskega videza. Izdelana je iz kovine, ki je skozi leta uporabe pridobila čudovito patino, pokriva pa jo masivna lesena plošča. Zaradi svojega zanimivega in praktičnega dizajna, je to gotovo kos pohištva, ki nam lahko pride prav povsod in v katerem koli ambientu. V njeni notranjosti se skriva tudi polička. Mere: 68 x 57 x 37 cm Teža: 17 kg Omarica je odlično ohranjena
Zapri

HOLLYWOOD REGENCY REŽISERSKI STOL

1.100,00 

Hollywood regency režiserski stol, izdelan v Italiji v 80ih letih.

Glamurozen režiserski stol iz sijoče medenine in belim naslonjalom, ki doda globok kontrast,  je luksuzen in udoben dodatek za vaš dom. Njegova kakovost se neizpodbitno kaže v vsakem koščku tega čudovitega stola. Hollywood regency slog, ki je sicer značilen za zlato dobo Hollywoda, lahko s tem stolom vnesete v vaše domovanje ali pa poslovni prostor in s tem v prostor vnesete blišč in glamuroznost. Mere:  87 x 62 x 45,5 cm Teža: 10 kg Režiserski stol je odlično ohranjen.
Zapri

BRIVSKI STOL

670,00 

Brivski stol izdelan v Ameriki, leta 1890.

Brivski stol, na katerem so vidni čudoviti spomini njegove preteklosti. Patina, ki je nastala na lesu, nam namreč kaže, da je na njem z gotovostjo sedelo ogromno gospodov z željo po urejeni bradi. Stol je vrtljiv in ima delujoč vzglavnik. Zaradi svojega zanimivega videza je lahko ekscentričen kos za vaš dom, lahko pa svoje mesto ponovno najde v obrti, v brivnici ali frizerskem salonu. Mere: 100 x 70 x 62 cm Teža: 16 kg Brivski stol je odlično ohranjen.
Zapri

MIZA

630,00 

Miza, izdelana v 18. stoletju.

Miza z izjemno dolgo zgodovino, kar lahko občutimo ko se dotaknemo njene površine in vidimo v majhnih detajlih, ki jih lahko dobi le predmet, ki že stoletja služi svojemu namenu. Dotična miza ima po vsej ploskvi mize, očitne znake uporabe, ki smo jih obdržali z namenom, da še naprej govori o svoji preteklosti in njenih preteklih lastnikih. Obogatite svoj dom z mizo, ki ne prinaša le uporabnosti, ampak seboj nosi tudi zgodbo. Prav takšne mize so namreč uporabljali v tavernah, delavnicah, svoje mesto pa so našle tudi v bogatejših kmečkih hišah.  Njene preproste linije pa omogočajo da jo lahko umestimo v vsak stil, lahko je to vaša sanjska jedilna miza, otok v kuhinji ali pa stranska miza v kakšni drugi sobi. Prepričani smo, da bo s svojo očarljivostjo navdahnila vsakogar. Mere: 122 x 89 x 83 cm Teža: 15 kg Miza je odlično ohranjena.
Zapri

SET STOLOV 4x

180,00 

Set 4ih stolov, iz začetka 20. stoletja.

Čudovit set lesenih stolov, z mrežico na sedalu, ki se bodo odlično podali h katerikoli mizi. Mere: 93 x 46 x 44 cm Teža: 4,8 kg Stoli so obnovljeni, mrežice na sedalih pa so nove. Cena za enega. Možen samo oseben prevzem.
Zapri

BIDERMAJER SAMOSTOJEČE OGLEDALO

890,00 

Samostoječe ogledalo, izdelano v prvi polovici 19. stoletja.

To prefinjeno samostoječe ogledalo iz obdobja bidermajerja, se bo podalo v vsak prostor, v že stilizirane kot tudi minimalistične, saj so njegove poteze sofisticirane, kar zagotavlja da se bo pomešal v vsak slog. Ogledalo bo izredno uporabno tako za domovanje, kjer ga lahko uporabite v spalnici, hodniku ali veži, lahko pa ga bi uporabili tudi v butiku z oblačili. Ogledalo ima možnost nagiba, prav tako pa se pod samim ogledalom skriva tudi uporabna polička, ki jo lahko uporabite za odlaganje pripomočkov. Mere: 186 x 100 x 45 cm Teža: 20 kg Samostoječe ogledalo je odlično ohranjeno.
Zapri

MIZICA REX

190,00 

Mizica Rex, iz sredine prejšnjega stoletja.

Legendarna mizica Rex, ki sodi v kolekcijo najbolj poznanih izdelkov oblikovalca Nika Kralja. Odlična kot stranska ali klubska mizica, ker je zložljiva jo z lahkoto pospravimo, ko je ne potrebujemo in tako prihranimo prostor. Ta pohištvena ikona bo popestrila katerikoli prostor. Mere: 64 x 61 x 51 cm Teža: 5,5 kg Mizica je odlično ohranjena.
Zapri

MIZICA

950,00 

Mizica izdelana iz bambusa, iz konca 19. stoletja.

Očarljiva mizica iz bambusa, s priročnim predalom in poličkami, bo kot nalašč, da popestri vaš prostor. Zanimive poslikave, ki jih lahko najdemo na njej, ji dodajo še poseben orientalski šarm.  Odlična bo kot stranska mizica v kateremkoli prostoru, saj je možnosti za njeno uporabo in umestitev v prostor ogromno. Ta zanimiva in redka mizica bo prav gotovo všeč vsem, ki si želijo svoj dom opremiti z izjemnimi kosi pohištva. Mere: 124 x 60 x 45 cm Teža: 7 kg Mizica je odlično ohranjena.
Zapri

PLIA STOL

165,00 

Plia stol, izdelan konec 60ih let. Za podjetje Anonima Castelli, ga je oblikoval Giancarlo Piretti.

Kultni zložljivi stol Plia, je bil prvič predstavljen na sejmu pohištva v Milanu, leta 1967  in je takoj požel ogromno navdušenje javnosti. Njegov revolucionarni način zlaganja je ponudil povsem nov koncept zložljivih stolov. Prednosti tega izjemnega stola so predvsem lahkotnost in prilagodljivost, ter možnost, da ga uporabljamo tako zunaj kot notri. Zložljivi mehanizem je bil za tiste čase povsem nov in izjemno inovativen. Stol namreč sloni na enem od kovinskih diskov, ki povezuje, hrbet, sedež in noge, tako ga je mogoče zložiti v kompaktno ploščato obliko, debelo le pet centimetrov. O tem inovativnem konceptu, se je razgovoril tudi sam dizajner Piretti, ki mu je slavo prinesel ravno stol Plia in mu dal vzdevek "Thonet 20. stoletja". O svojem konceptu je povedal to: "Če pogledate običajen zložljiv stol iz profila, boste videli, da ima tri zglobe. Našel sem način za skrčenje trikotnega mehanizma v en sam zglob, ki je bil videti tako eleganten in lep, da sem želel, da bi bil popolnoma viden." Stole pa lahko tudi zlagamo enega na drugega ali pa ga zloženega obesimo na stensko kljuko, izdelano posebej za ta namen. Revolucionaren pa ni bil samo nov način zlaganja, ampak tudi uporaba plastike, ki je v tistih časih šele iskala svoje mesto v pohištveni industriji, tako stol Plia, ki kombinira kovinsko ogrodje z plastičnim sedežem in naslonjalom postane simbol dizajna 70ih let.  Stol Plia, je delno povezan tudi z našimi kraji saj je leta 1971 na Bienalu v Ljubljani prejel nagrado BIO5, še eno nagrado pa prejme v Nemčiji leta 1973. Njegova ikoničnost se izkazuje tudi s tem, da je del razstav muzejev moderne umetnosti npr. v legendarnem New Yorškem  muzeju moderne umetnosti (MoMA). Tako je stol Plia idealen sedež za vsako gospodinjstvo, zaradi svojega sodobnega videza in materiala, se odlično prilega sodobnim interjerjem, vključno s stanovanji in terasami, kavarnami, poslovnimi prostori... Ker je stol zložljiv in v svoji zložljivi formi izjemno majhen je idealen kot pomožni stol za vsak dom, saj ga boste z lahkoto shranili do naslednje uporabe. A prepričani smo, da bo ta kultni stol našel svoj prostor kot vsakodnevni stol, saj bo s svojo barvitostjo in nezamenljivim dizajnom v prostor vnesel prav poseben čar. Mere: 75 x 50 x 47 cm Teža: 5,5 kg Stoli so odlično ohranjeni. Cena za enega.
Zapri

VIKTORIJANSKA MIZA

460,00 

Viktorijanska miza.

Miza, z zanimivo oblikovanimi nogami in lepo ovalno furnirano ploščo, bo kot nalašč za dodajanje starinskega šarma v vaš dom. Mere: 109 x 73 x 67 cm Teža: 7 kg Miza je odlično ohranjena.
Zapri

STOL

285,00 

Medeninast stol, izdelan v sredini prejšnjega stoletja, v Chiavariju.

Si želite v svoj prostor vnesti eleganco? Potem sta ta stola kot nalašč. Medeninasta, z rdečo žametno prevleko, kričita po razkošju in glamurju. Prepričani smo da bosta, v kateremkoli prostoru dodala pečat, ki bo težko ostal neopažen. Mere: 94 x 42 x 40 cm Teža: 3,5 kg Stola sta odlično ohranjena.
ležalniki
Zapri

LEŽALNIK

190,00 

Ležalnik, iz 60ih let, izdelan v Torinu.

Kaj je lepšega kot ležanje na ležalniku ? Ležati na ležalniku, ki je estetsko dovršen, izdelan za udobnost in hkrati neverjetno trpežen. Vse to vam ponuja predstavljeni ležalnik, ki ga boste z veseljem postavili na svojo teraso, atrij, balkon ali pa ga vkomponirali v dnevno sobo. Je čudovitih barv in kljub svoji starosti, še vedno izredno moderen, kar vam zagotavlja, da se bo vklopil v vsak ambient. Če si želite kosa, ki bo izstopal in vam hkrati nudil udobnost in priročnost, je ta ležalnik prav gotovo prava izbira. Mere: zložen: 91 x 58 x 22 cm postavljen: 95 x 87 x 58 cm Teža: 5 kg Ležalnika, sta dobro ohranjena. Cena za enega.