Razno

Spletna starinarnica RARO ANTIQUES – prednosti nakupovanja v spletni starinarnici

Starine so ena pomembnejših in bolj iskanih dobrin po spletu za mnoge, sploh v sedanjih časih, ko, imamo vse informacije na dosegu prstov. Mnogi med njimi so dolgoletni zbiratelji, drugi si pasejo oči na zanimivostih iz preteklosti, še več med njimi pa jih išče tisti pravi kos, za v svoje domovanje, za svojo dušo. V spletni starinarnici RARO ANTIQUES vam želimo čim bolj prijetno iskanje starin, zato smo stvari za vas čim bolj poenostavili.

1. POZORNOST POSVEČAMO PREPROSTEMU IN PREGLEDNEMU ISKANJU STVARI KI VAS ZANIMAJO

Kje so časi, ko je bila skoraj na vsakem vogalu, starinarnica, prepolna čudovitih in neznanih kosov, kot deklica sem se tudi sama rada izgubljala v njih, za mnoge med nami je to še vedno edino pravo nakupovanje starin, a če ste sami že kdaj bili v kateri izmed njih, sami veste da bi se lahko v njej izgubljali ure in ure, saj so povsod predmeti ki so vredni ogleda, a na koncu jih je toliko da se ob pogledu na njih izgubimo. In tako velikokrat, spregledamo kose, ki si tega ne zaslužijo, spregledamo zgodbe, ki bi morale biti slišane. Zato smo pri RARO ANTIQUES, naredili spletno starinarnico, ker mislimo, da je to edini pravi in pravični način da predstavimo zgodbe naših predmetov. Tako, lahko opazite da je iskanje različnih predmetov pri nas povsem enostavno, kar vam bo zelo olajšalo vašo izbiro.

2. NE BOSTE SE POČUTILI KOT SLON V TRGOVINI S PORCELANOM

V preteklosti sem tudi sama doživela ta občutek, ko se skoraj plaziš med dragocenim porcelanom, med skledami iz muranskega stekla in pregrešno dragimi kitajskimi vazami, nato pa se ti na pot postavi še ogromen lesen kip in samo čakaš kdaj boš iz dragocene vaze naredil črepinje in samo upaš ,da ne bo na koncu obisk starinarnice dražji kot si si nadejal. Na srečo tega v naši spletni starinarnici ne boste doživeli, a boste vseeno lahko vse izdelke pogledali pobližje.

3. INTIMNO ISKANJE

Drugi problem, ki ga velikokrat tudi sama začutim v starinarnicah oziroma prodajnih galerijah, da te nekaj pritegne, a si ne upaš pogledati od bližje, saj kar čutiš kako te pogled lastnika spremlja na poti proti njemu. Kako te vendar ne bi, saj greš proti baročnemu kipu, ki je gotovo vreden dve plači, a ravno radovednost je tisto kar napaja nas zbiralce starin, zato si v naši spletni starinarnici želimo, da nimate strahu, pred radovednostjo in da si vsak kos, ki vas pritegne ogledate, veseli pa bomo tudi vaših komentarjev in mnenj.

4. POZORNOST POSVEČAMO FOTOGRAFIJI

Veliko ljudi, ki kupuje starine, si želi predmet videti v živo, to pa seveda za to, ker so starine znane po svoji krhkosti in delikatnosti, predvsem pa ker vsi vemo da je na spletu mnogo prevarantov, ki bi storili vse za hiter zaslužek. Pri nas teh skrbi ne boste imeli, saj smo v naši spletni starinarnici, zelo pozorni na fotografije izdelkov. Pri manjših predmetih lahko opazite, da si jih lahko ogledujete iz vseh smeri, pri tistih večjih pa naredimo posnetke iz vseh kotov, kar vam da možnost, da lahko predmet, brez da bi ga videli v živo popolnoma pregledate, kar pomeni, da pred vami ne bo skrita nobena praska, razpoka ali odrgnina. Tako vam lahko jamčimo, da so predmeti, ki jih vidite na RARO ANTIQUES v takšnem stanju kot na fotografijah.

5. POZORNOST POSVEČAMO RAZNOVRSTNOSTI

Raznovrstnost, naše spletne starinarnice, lahko pripišemo temu, da več oči več vidi, oziroma vsake oči imajo svojega slikarja. Seveda nimamo vsi istega okusa, zato se pri zbirkah, velikokrat pojavi problem, ko so lastniku zbirke, všeč le določena obdobja in le določene stvari. Pri RARO ANTIQUES, razumemo, da si vse naše stranke zaslužijo svoj kotiček na naši stani, v obliki različnih stilov in zanimanj. Naša obljuba vam je, da boste pri nas vedno našli kaj zase, kaj nostalgičnega, dragocenega ali preprosto nekaj ob čemer vam bo zaigralo srce.

6. VSAK DAN NEKAJ NOVEGA

Nekaj novo starega. Ker nam pri RARO ANTIQUES naša strast do iskanja zakladov, nikoli ne da miru, smo ves čas na poti, kar pomeni, da lahko vam vsak dan ponudimo, nekaj novega, zanimivega. Zato smo prepričani, da si nas boste shranili pod svoje zavihke, da boste tako lažje spremljali našo pot, ob tem pa vam tudi nobeni predmeti, ki jih s trudom in zagnanostjo iščemo, ne bodo ostali skriti.

7. MOŽNOST PLAČILA NA OBROKE

Marsikdo bi si želel dom napolniti s starinami, a so žal kosi, ki bi si jih res želeli nedosegljivi. Tako velikokrat polnimo svoje domove s starinami, ki nam niso prav zares všeč, a so nam cenovno dosegljivejše. Pri RARO ANTIQUES, si želimo da bi vsak od nas od šel s svojo najljubšo , zato da bo starina zares dobila dom, ki si ga zasluži, da bo nekdo skrbel zanjo in da bo za lastnika postala pomemben družinski predmet, morda celo kos, ki se bo prenašal iz roda v rod in bo tako še bogatil, svojo že tako polno zgodovino, zato smo se v naši spletni starinarnici odločili, da vam ponudimo plačilo na obroke, da dobite tisto kar si zares želite.

8. PONOVNA UPORABA

Smo v časih, ko bi se vsi morali zavedati, kako pomembna je ponovna uporaba predmetov, saj nas potrošniški način življenja čedalje bolj rine v velik kup smeti. A so tu tudi dejstva, da je množično izdelano pohištvo in ostala dekorativa, v današnjih časih precej manj kvalitetna. Omare, mize, postelje, niso več izdelane da bi preživele stoletja, v veliko primerih ne preživijo niti desetletja. Zato rajši izberite, pristen kos preteklosti, izberite res natančno in s srcem in predmet vas bo spremljal skozi celotno življenje, saj so v starih časih veliko dali na kvaliteto in dolgoživost. Tako ne boste le poskrbeli, da za vami ne ostane še en kupček »iverk«, ampak boste dobili, tudi kos s karakterjem in vrednostjo, ki z leti le narašča.

9.VEDNO SMO TU ZA VAS

Gotovo, se vam bo med brskanjem po naši spletni starinarnici dogodilo, da se vam bo utrnilo vprašanje in lahko ste brez skrbi, naša ekipa RARO ANTIQUES je vedno tu za vas, da vam pomaga priti do odgovorov. Vsa vaša vprašanja, lahko pošljete na naš mail info@spletna-starinarnica.com ali pa enostavno pokličete na našo telefonsko številko 040-619-393.

Upamo, da vam bodo naše najdbe napajale domišljijo in da boste z veseljem, brskali po naši spletni starinarnici, ki jo za vas s trudom in strastjo gradimo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja